“And the day came when the risk to remain tight in a bud was more painful than the risk it took to blossom" - Anaïs Nin

Coaching door YouBloom

Wil je graag energiek en met meer plezier je werk beleven? Wil je je koers zetten op een loopbaan waarin je je talenten kwijt kunt en doet wat je leuk vindt? Wil je beter kunnen omgaan met de uitdagingen die je zowel in je werk als in je privéleven tegenkomt. YouBloom biedt individuele coaching die je stimuleert om meer plezier in je werk, een inspirerende loopbaan en/of meer balans, veerkracht en vitaliteit te bereiken.


Plezier en zin in je werk

Wil je je koers zetten op een loopbaan waarin je doet wat je leuk vindt én je je talenten kwijt kunt? Eens in de zoveel tijd is het goed om stil te staan bij je loopbaan:

  • Doe je nog steeds wat je zinvol vindt?
  • Krijg je nog energie van je werk?

Loopbaancoaching door YouBloom helpt je zicht te krijgen op jouw wensen en mogelijkheden en koers te zetten op je toekomst. 


‘Solliciteren nieuw stijl’

Als je reageert op vacatures die je op internet tegenkomt, ben je helaas niet de enige geïnteresseerde. Solliciteren is meer dan, net als tweehonderd anderen, een brief sturen of je inschrijven bij een uitzendbureau en denken “op hoop van zegen....”.  Werkgevers vinden vandaag de dag op heel andere manieren goede werknemers. Ook selecteren zij op hele andere dingen dan alleen maar relevante werkervaring of opleiding.

Solliciteren nieuwe stijl gaat over anders solliciteren dan je gewend bent. YouBloom geeft je inzicht in hoe je in deze tijd je zelf succesvol presenteert bij werkgevers. 


Coaching op Veerkracht en Vitaliteit

  • Heb je het gevoel dat je aan je taks zit?
  • Ervaar je (te) veel stress?
  • Is het moeilijk alle ballen hoog te houden?
  • Merk je dat de balans tussen je werk en je privéleven zoek is?

Ieder mens kan in zijn of haar leven voor grote uitdagingen komen te staan. YouBloom’s ‘Coaching op veerkracht en vitaliteit’ is erop gericht je te leren pro-actief en effectief met stresselementen, werkdruk of veranderende werk- en levensomstandigheden om te gaan.


OUTPLACEMENT EN TWEEDE-SPOORBEGELEIDING

De keuze om je loopbaan eens onder de loep te nemen is niet altijd een vrijwillige. Door reorganisatie of ziekte kan je ineens voor een voldongen feit komen te staan. Je baan verliezen heeft een grote impact op je leven. Als werkgever wil je je medewerkers optimaal ondersteunen in dit veranderproces.  YouBloom biedt individuele en groepsgewijze outplacement- en tweedespoorbegeleidingstrajecten.