Referenties

"De afgelopen jaren heb ik Youbloom ingehuurd voor StudiJob Uitzendbureau bv. Jacqueline geeft alleen al invulling aan de naam van haar bedrijf door haar kleurrijke, open en fleurige verschijning! Ze heeft aan onze studenten trainingen gegeven op het gebied van solliciteren, netwerken, presenteren, enz.

Ook heeft ze veel studenten intensief van loopbaan begeleiding en coaching voorzien op het gebied van hun toekomstwensen, hun afstudeerperikelen en overige keuze vraagstukken. Jacqueline heeft dit doortastend en enthousiast gedaan. Ze is zeer flexibel en snel inzetbaar en helpt je uit de brand als je omhoog zit met werk.

De studenten hebben aangegeven n.a.v. een tevredenheidsonderzoek zeer tevreden te zijn over haar coaching, het vertrouwen dat ze geeft, de inzichten die ze losmaakt, enz.

Ze scoorde een 9. Kortom ik ben erg tevreden over Youbloom en zal in de toekomst gebruik blijven maken van Jacqueline’s professionaliteit!"

Ryan van Bussel
Directeur StudiJob Uitzendbureau bv

 

 

"Vanaf 2012 heb ik Jacqueline Smit en haar team ingeschakeld voor intensieve loopbaanoriëntatietrainingen voor zowel boventallige medewerkers en ww-ers als medewerkers die op vrijwillige basis hun loopbaan onder de loep willen nemen. Haar kennis en kundigheid betreft de bredere ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en de matching tussen bedrijf en werknemer.

Met haar persoonlijke en gedreven begeleiding weet Jacqueline haar coachees inzicht en vertrouwen te geven in hun eigen kracht en loopbaanwensen: 'Waar ben ik goed in en waar krijg ik energie van'. De toevoegde waarde ligt in het feit dat medewerkers daadwerkelijk stappen zetten die leiden tot het innemen van nieuwe posities dan wel het uitvoeren van nieuwe taken.

Jacqueline's enthousiasmerende aanpak is dus niet alleen inspirerend maar haar deelnemers boeken ook daadwerkelijk resultaten.

Hans Warmerdam
Gemeente Haarlem, Projectleider VLOT, project gedwongen en vrijwillige mobiliteit (2012-2016)


WIE MET YOUBLOOM hebben samengewerkt:

AW Bruna Uitgeverijen
B & A Prometheus
Capability
Capability at Work
Campbell's Netherlands
Cargonaut
DPA
EKB Group
Free Record Shop
Gemeente Amsterdam
Gemeente Castricum
Gemeente Den Haag


 

Gemeente Haarlem
Gemeente Heiloo
Goudse Verzekeringen
Marktplaats
ProActief
Spirit Group
Streng Dijkerman & Partners
StudiJob
Rabobank
Sociale Dienst Heuvelrug/Kromme Rijn
Van Diermen Masterbakers
VU